Duurzaam bouwen

De opdrachtgevers hadden de wens om aan huis te kunnen sporten en schilderen. Maar hadden daar niet voldoende ruimte voor. Door aan het huis een aanbouw te maken kon dit wel worden gerealiseerd. Gedurende het proces is de functie van de uitbouw veranderd van atelier en sportruimte naar slaapkamer en badkamer. Omdat het huis daarmee levensloopbestendig kan worden gemaakt.

In het ontwerp van de uitbreiding is zoveel mogelijk gebruik gemaakt van duurzame materialen. De woning is geheel in hout skelet bouw opgetrokken aan de binnenzijde. Zo zijn zowel de houten gevel als de houten kozijnen van accoya. En bestaat de dakbedekking uit een extensief groendakpakket.

De uitbreiding is zeer goed geïsoleerd. Naast de uitbreiding wordt de loggia op de eerste verdieping dichtgezet (om meer ruimte in de nieuwe muziekkamer te realiseren) en wordt de indeling van de begane grond veranderd, zodat een ruime woonkeuken ontstaat.

Dhr. mevr. (verplicht)

Bedrijf

Adres

Woonplaats

Tel.

E-mail

Onderwerp

Vraag/Opmerking


A-Z Opsomming