Renovatie Verbouw

Renovatie betreft het moderniseren/herstellen van woningen om hen een betere bewoonbaarheid en/of fraaier aanzien te geven. Dit kan gaan om het volledig verbouwen van uw woning of bedrijfspand, badkamer, keuken, dakvernieuwing, gevelrenovatie, het vernieuwen van raamkozijnen, etc.

Lamers Bouw heeft op dit gebied een ruime kennis, gebaseerd op een jarenlange ervaring. Omdat wij met eigen mensen werken kan worden ingestaan voor hun betrouwbaarheid. Ook werken wij heel nauw samen met onze onderaannemers waardoor uw renovatie snel en kwalitatief hoogwaardig verloopt.

Wij dragen praktische en creatieve bouwoplossingen aan. Onze visie is om een open en eerlijk contact te houden met onze opdrachtgevers. Een soepel contact tussen beide partijen verhoogt de kwaliteit van de uitvoering, wat het project alleen maar ten goede kan komen. Dankzij de korte lijnen binnen onze organisatie kan de renovatie/verbouwing flexibel worden aangestuurd en kunnen uw (bijgestelde) wensen tijdig worden doorgevoerd. Voor aanvang van de werkzaamheden wordt met de opdrachtgever een stappenplan doorgenomen om het proces zo inzichtelijk mogelijk te maken en de overlast tot een minimum te beperken. Door een heldere en omschreven offerte weet u wat u krijgt voor uw geld en komt u niet voor vervelende verrassingen te staan