Zolder verbouwen

Veel woningen hebben een zolder die alleen voor opslag of wasruimte dient. Door een zolder slim te verbouwen, maakt u ruimte voor een extra slaapkamer, een kantoor of een hobbykamer. Vaak komt er nog aardig wat kijken bij het verbouwen van een zolder. Door het schuine dak van binnen goed te isoleren en netjes af te werken, kunt u ook in de winter gebruik maken van de zolderkamer.

In het geval van een slaapkamer of een werkkamer zijn er vaak ook extra aansluitingen voor elektriciteit en eventueel water nodig. Een dakraam of een dakkapel kan voor het benodigde licht zorgen. Een zolder is in veel gevallen ongeveer één derde van het totale woonoppervlakte. Mogelijk is dit te groot voor de slaapkamer/werkruimte die u in gedachte heeft. Dus waarom niet 2 ruimtes hiervan maken?

Lamers Bouw kan een scheidingswand plaatsen waardoor er van één grote, 2 kleinere ruimtes worden gemaakt. Lamers Bouw kan u helpen bij alle aspecten van het verbouwen van uw zolder. Ook bijvoorbeeld bij het bepalen van slimme locaties voor dakramen. Wij komen graag bij u langs om vrijblijvend met u mee te denken.