A

Aanbouw

Is uw woonkamer of keuken te klein, maar u wilt niet verhuizen, een aanbouw van uw woning kan de oplossing zijn. Door het uitbouwen van uw woning creëert u meer leefruimte en dus meer woongemak.
Bij een aanbouw aan uw woning kunt u denken aan het vergroten van uw keuken, eet- en woonkamer, bijkeuken, garage of berging. Of misschien het creëren van slaap- en badruimte op de begane grond om bijvoorbeeld vertrouwd en prettig te kunnen blijven wonen op latere leeftijd.

Aangepast wonen

Als u vanwege ziekte, handicap of leeftijd speciale hulpmiddelen en/of aanpassingen aan uw woning nodig heeft, biedt Lamers Bouw u graag de helpende hand.
Dat kan variëren van het alleen weg halen van drempels tot een compleet nieuwe aanbouw of verbouw om te zorgen dat u alles op de begane grond heeft. Of juist een (trap) lift om te zorgen dat u makkelijk boven kunt komen.
Maar ook beugels in toilet en of badkamer of aangepast keukens plaatsen wij. We maken graag een afspraak bij u thuis om te bespreken wat u nodig heeft, of dit technisch mogelijk is en hoe we dit op een mooie manier kunnen vormgeven. Wij kunnen voor u een tekeningen maken die voldoen aan de door de gemeente gestelde eisen en kunnen daarbij een rol spelen in het subsidietraject.

Aftimmerwerk

Wij kunnen al uw aftimmerwerk verzorgen. U moet hierbij denken aan afhangen van ramen en deuren of afwerken van dakkapellen. Wij werken alles in stijl af van uw project af.

B

Badkamer

Een badkamer verbouwen is al lang niet meer een ruimte waar alleen maar even snel gedoucht wordt. Het is een integraal deel van het wonen geworden waar u even helemaal tot rust komt. Uw wensen omtrent uw badkamer en ideeën werken wij samen met u uit. Om ideeën te krijgen over uw badkamer kunt u hiernaast onze foto's bekijken. U kunt zelf met het sanitair en tegels komen, maar wij kunnen dit ook voor u verzorgen.

Balkonhek

Een houten balkonhek wordt veel al toegepast bij authentieke woningen en op dakterrassen. Houten balkonhekken zijn ambachtelijk en vergen veel precisie handwerk.
In onze werkplaats te Arnhem maken wij in opdracht van woningbouw verenigingen en particulieren veel van dit soort ambachtelijke balkonhekwerken.

Bouwkundig advies

Voor vele opdrachtgevers is het prettig dat een verbouwing of een bouwaanvraag binnen één organisatie wordt voorbereid. Lamers Bouw geeft de opdrachtgever de mogelijkheid om een volledig bouwaanvraag zowel bouwkundig als constructief onder te brengen bij één bedrijf.

Wij verzorgen het hele traject van het eerste overleg tot de goedkeuring van het project. Lamers Bouw begeleidt u in het bouwkundige traject van A tot Z. Een ander aspect bij het bouwen is het willen weten waar u financieel aan toe bent. Wij kunnen u vertellen welk kostenplaatje aan uw ideeën hangt.

Wij maken kostenramingen tot volledige werkbegrotingen. Tevens kunnen wij de complete uitvoering met oplevering en nazorg voor uw regelen.

Kortom alles in één hand, hoe makkelijk is dat!


C

Constructiewerk

Wanneer u een bouwvergunningaanvraag indient waarbij een veranderde of nieuwe constructie wordt toegepast, is het volgens het bouwbesluit verplicht aan te tonen of de constructie voldoet aan de wettelijke eisen. Hiervoor dient u een constructieberekening aan te leveren waarin aangetoond wordt dat de beton-, staal- en houtconstructies voldoen aan de door de overheid gestelde eisen ten aanzien van sterkte en stijfheid. Lamers Bouw kan deze constructieberekeningen voor u verzorgen.


D

Dakkapel

Een dakkapel of dakopbouw is al een lange tijd een van de mogelijkheden om uw zolderverdieping te gaan gebruiken als extra kamer. Hierdoor verandert een ruimte met een schuine daklijn in een heerlijk ruime kamer met veel licht.

Dakkapellen worden door ons in diversen uitvoeringen en materialen geleverd. Als u ons vertelt wat uw wensen zijn dan kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden als het gaat om een dakkapel of meerdere dakkapellen.

Of kiest u liever voor daklichten? Ook hier kunnen wij u in adviseren.


Dakwerkzaamheden

Lamers bouw is uw partner voor het repareren of renoveren van uw dak.
Of uw woning nu een kleinere (tussen)woning of een vrijstaande villa betreft, oud of nieuw.

Wij beschikken over alle benodigde steiger)materialen, liften en personeel voor het uitvoeren van het complete dakwerk.


Duurzaam bouwen

Uw eisen en wensen vormen ons uitgangspunt. Wij werken als team samen en denken tot in de detail met u mee. Lamers Bouw zet kennis en ervaring in met één doel: het realiseren van uw wens met hoogstaande kwaliteit. Waar mogelijk en gewenst kiezen we voor duurzame oplossingen. We maken gebruik van duurzame bouwmaterialen en kiezen voor aanvullende duurzame energievoorzieningen en besparingsmethoden.

E

Elektra

Lamers Bouw voert voor woningbouw alle mogelijke werkzaamheden uit. Daarin is het vernieuwen of uitbreiden van elektra een veel voorkomend onderdeel van een renovatie. Hierbij behoort ook het plaatsen van extra groepen in een groepenkast of het vernieuwen hiervan.

Ensuitekasten

Al onze kasten worden gemaakt naar de specifieke wensen van onze klanten. Productie gebeurt op ambachtelijke wijze en onze kasten worden uitsluitend gemaakt van echt hout. Plaatsing is efficiënt en met een minimum aan hinder binnenshuis: over het algemeen neemt plaatsing slechts 2 dagen in beslag. Gun uzelf de sfeervolle uitstraling en de praktische voordelen van kamers en suite. Het aanbrengen of herstellen van een kamer-en-suite in uw huis is niet alleen een investering in uw woongenot, maar ook in de waarde van uw huis.

F

Fundering


G

Grondwerk

H

I

Installatie keuken

U heeft een nieuw huis gekocht en de huidige keuken bevalt u niet. Of uw eigen keuken is verouderd en daarom aan vervanging toe. Lamers Bouw kan alles uit handen nemen bij het renoveren of verbouwen van uw keuken.

U wilt zo snel mogelijk kunnen genieten van uw keuken. Uw keuken is immers de centrale plek in uw huis. De plek waar u kookt voor uw gezin of vrienden. Daarom wilt u bij de verbouwing geen problemen en vooral geen tijd verliezen.


J


K

Kasten

Wij kunnen voor u kasten op maat maken. U kunt hier denken aan inloopkasten, boekenkasten en het plaatsen van ensuitekasten en deuren.


Keuken

U heeft een nieuw huis gekocht en de huidige keuken bevalt u niet. Of uw eigen keuken is verouderd en daarom aan vervanging toe. Lamers Bouw kan alles uit handen nemen bij het renoveren of verbouwen van uw keuken.

U wilt zo snel mogelijk kunnen genieten van uw keuken. Uw keuken is immers de centrale plek in uw huis. De plek waar u kookt voor uw gezin of vrienden. Daarom wilt u bij de verbouwing geen problemen en vooral geen tijd verliezen.


Kozijnen

Wij maken kozijnen voor u op maat. Ons vakmanschap beperkt zich niet alleen tot kozijnen met rechte dorpels en stijlen.

Ook (half-)ronde kozijnen of kozijnen in combinatie met kraal zijn mogelijk. Ook kunststof en aluminium kozijnen kunnen wij leveren.

L

Lichtstraat

Als u meer daglicht wilt in uw keuken, woonkamer of aanbouw. Kan door het plaatsen van een lichtstraat er door de natuurlijke lichtval een ruimtelijk effect ontstaan. Er zijn op diversen manieren lichtstraten te creëren. Maak een afspraak met ons om de mogelijkheden te bespreken.

Lijstwerk

Of het nu gaat om nieuwbouw of renovatie, wij kunnen elk gewenst profiel voor u maken.

Ons lijstwerk wordt veel gebruikt voor restauratie en herstelwerkzaamheden aan goten, windveren, boeidelen, en interieur afwerkingen (schilderijlijsten, schouw en kooflijsten, plinten, kozijnen en raamlijsten).


Loodgieterswerk

Lamers Bouw voert voor woningbouw alle mogelijke werkzaamheden uit. Daarin is het aanleggen van centrale verwarming een veel voorkomend onderdeel van een renovatie. Ook is het aanleggen van vloerverwarming en wandverwarming mogelijk.
Tevens verzorgen wij keukenaansluitingen en badkamervoorzieningen. Ook op het gebied van sanitaire installaties zijn de mogelijkheden onbeperkt. Daarnaast bestaat het loodgieterswerk bij ons uit het aanleggen of vervangen van water- en/of gasleidingen.

M

Metselwerken

Lamers Bouw verzorgt het complete metselwerk , lijmwerk en voegwerk. Maar ook reparatie van bestaande metselwerken is geen probleem voor ons.

N

O

P

Q

R

Renovatie


Renovatie betreft het moderniseren/herstellen van woningen om hen een betere bewoonbaarheid en/of fraaier aanzien te geven. Dit kan gaan om het volledig verbouwen van uw woning of bedrijfspand, badkamer, keuken, dakvernieuwing, gevelrenovatie, het vernieuwen van raamkozijnen, etc.

Lamers Bouw heeft op dit gebied een ruime kennis, gebaseerd op een jarenlange ervaring. Omdat wij met eigen mensen werken kan worden ingestaan voor hun betrouwbaarheid. Ook werken wij heel nauw samen met onze onderaannemers waardoor uw renovatie snel en kwalitatief hoogwaardig verloopt.

S

Schadeherstel


Is er schade bij uw woning op bedrijfspand. Wij kunnen de schade voor u herstellen. Denk aan stukadoren, schilderen, tegelwerk en timmerwerken. We maken een passende offerte voor u en zorgen dat alles weer netjes wordt hersteld.

Souterrain

Met een verbouwing van een souterrain kan deze ruimte veranderd worden in een mooie lichte leefruimte. Met de juiste lichtinval kan een donker souterrain worden omgetoverd in een leefbare ruimte.

Stukadoorswerk

Lamers Bouw staat voor u klaar als het gaat om stukadoorswerk.

Onze medewerkers werken professioneel en leveren de opdracht keurig verzorgd op. U kunt ons inschakelen voor pleisterwerk, schuurwerk, sierpleister.

Ook voor buitengevels verzorgen wij nieuw stukwerk, tevens restauratie van bestaand stukwerk.

T

Tegelwerk

Lamers Bouw heeft ruime ervaring in divers tegelwerk.

Het leggen van vloertegels en wandtegels is niet alleen een technische handeling want een goede tegelzetter tegelt symmetrisch en heeft gevoel voor lijnenspellen. Het zorgvuldig uitdenken en maken van een tegelplan is onmisbaar voor het verkrijgen van een hoogwaardig eindresultaat.

Ook voor tegels en sanitair kunt u bij ons terecht. Wij hebben n.l. met enkele gerenommeerde bedrijven afspraken over diverse kortingen waar ook u van kunt profiteren.

Tekenwerk

Lamers Bouw verzorgt al uw bouwkundig tekenwerk.
Ontwerpen wordt verder uitgewerkt naar bouwkundig gedetailleerde tekeningen. De basis voor een succesvolle uitvoering van een project is zorgvuldig tekenwerk. Hierbij valt te denken aan een schetsontwerpfase. In de deze fase wordt meegedacht over; juist materiaalgebruik, effectieve bouwwijze en uitvoerbaarheid en uiteraard de bouwkosten beheersing.

Maar ook voor bestektekeningen, detaillering en werktekeningen met technische omschrijvingen bent u bij aannemer Lamers Bouw aan het goede adres.

Wij verzorgen al uw tekenwerk, vergunningen, calculaties, berekeningen en begeleiden desgewenst het gehele bouwplan. Onze werkzaamheden zijn heel divers voor zowel particulieren, bedrijven als overheden.

Wij kunnen al uw timmerwerk verzorgen. U moet hierbij denken aan afhangen van ramen en deuren of afwerken van dakkapellen. Wij werken alles in stijl af van uw project af.

Toilet

Bent u van plan om uw toilet te verbouwen of renoveren? Of misschien wilt u een zwevend toilet plaatsen? Dan bent u bij Lamers Bouw aan het goede adres. Op het gebied van toilet renovaties zijn er veel mogelijkheden.

Het toilet is vaak de kleinste ruimte in uw woning. Deze ruimte wordt tegenwoordig steeds belangrijker. Een opgeknapt toilet geeft al snel een hele andere uitstraling.

U kunt voor verschillende stijlen en opties kiezen en u kunt de toiletruimte op verschillende manieren indelen. Wij bieden u een totaal concept, wij verbouwen u toilet van begin tot eind, met één aanspreekpunt. Wij werken met verschillende groothandels, die over een uitgebreide showroom beschikken.

Daardoor kunnen wij u een zeer ruime keus van tegels en sanitair aanbieden. Door onze flexibele instelling zijn wij in staat uw toilet op korte termijn vakkundig te realiseren.

U

Uitbouw

V

Verbouw

Renovatie betreft het moderniseren/herstellen van woningen om hen een betere bewoonbaarheid en/of fraaier aanzien te geven. Dit kan gaan om het volledig verbouwen van uw woning of bedrijfspand, badkamer, keuken, dakvernieuwing, gevelrenovatie, het vernieuwen van raamkozijnen, etc.

Lamers Bouw heeft op dit gebied een ruime kennis, gebaseerd op een jarenlange ervaring. Omdat wij met eigen mensen werken kan worden ingestaan voor hun betrouwbaarheid. Ook werken wij heel nauw samen met onze onderaannemers waardoor uw renovatie snel en kwalitatief hoogwaardig verloopt.

W

Werkplaats


In onze moderne werkplaats produceren wij kozijnen, ramen en deuren in alle stijlen, vormen en maten voor particulieren en bedrijven. Ook zogenaamde houtskeletbouwwanden en andere prefab-onderdelen ten behoeve
van onze projecten worden in deze werkplaats gemaakt. Daardoor zijn we flexibel en stagneert de bouwtijd niet. De werkplaats is uitgerust met diverse bewerkingsapparatuur waarmee wij veel werk in eigen hand kunnen houden.

X

Y

Z

lblogn

  Dhr. mevr. (verplicht)

  Bedrijf

  Adres

  Woonplaats

  Tel.

  E-mail

  Onderwerp

  Vraag/Opmerking